About me

Mia Maas

Mijn vader vertelde me altijd niet te gaan in het bedrijf van de verkoop van stoelen, maar ik vond het interessant en zeer interessant om dat te doen. Ik ben een professionele ontwerper en heb in de afgelopen tien jaar een collectie van meer dan 150 producten opgebouwd. Het ontwerp van elk van hen is het werk van een persoonlijke stijl en persoonlijkheid die ik breng aan elk een. Mijn klanten zijn voornamelijk zakenlieden en studenten. Ik hoop dat mijn winkel een nieuwe inspiratie voor hen zal zijn. Mijn doel is om je beste vriend te zijn als het gaat om een goed uitziende stoel. Ik hoop dat je een fan van mijn blog en bezoek me vaak in de toekomst.

Al mijn stoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen op een zeer eenvoudige en economische manier. Ik heb veel tijd besteed aan het ontwikkelen van een persoonlijke stijl in de stoel. Ik weet niet veel over design, maar ik weet veel over design. Al mijn stoelen zijn gebaseerd op het klassieke ontwerp van stoelen met een sterke vorm en sterke lijnen.

Mijn Ebook, die heet "The Essential Guide to Shower Curtains" is hier gratis beschikbaar. Ik doe al mijn video's vanuit mijn huis in Breda, Nederland, maar ik probeer in contact te blijven met vrienden en familie en ook wat te reizen. Ik ben een auteur, blogger en ontwerper. Ik ben fulltime student aan de Universiteit van Amsterdam, ik schrijf mijn eigen freelance schrijven en heb zelf een nevenproject dat goed gaat. Als u op zoek bent naar een plek om uw gedachten en ideeën te delen, bent u op de juiste plaats. Ik zou graag van je horen. Je me e-mailen op [email protected] en mij ook volgen op Twitter, Facebook en Instagram.

Wat is je douchegordijn? "Het is er een die werkt geweldig, het is schoon en eenvoudig en eenvoudig is goed, is het niet? Dat weten we allemaal. Het wordt tijd dat we stoppen met zoeken naar magie, het ultieme douchegordijn en op zoek gaan naar oplossingen die eenvoudig, betrouwbaar, veilig en praktisch zijn, niet alleen decoratief." -Evelyn Pérez, oprichter van The Home Depot "Zoals je snel zult zien, kan ik meer uit een gordijn halen dat er gewoon mooi uitziet en het werkt dan ik kon met een gordijn dat te duur of ingewikkeld is om praktisch te zijn." -Mia Mas Evelyn Pérez Evelyn Pérez is mede-oprichter van The Home Depot en partner bij Cushman & Wakefield, een van 's werelds meest succesvolle advocatenkantoren.

Mijn motto is "Koop niets als je geen idee hebt over de waarde ervan, koop een stoel omdat je er een wilt". Mijn berichten hebben voornamelijk betrekking op de meest voorkomende soort stoelen die ik heb gezien verkocht: stoel staat. Er zijn veel verschillende soorten stands, waarvan sommige vrij duur kunnen zijn, maar ze zijn nog steeds erg nuttig en erg populair.

De stand die je hierboven ziet is er een van. De reden voor zijn populariteit in Nederland is het feit dat er nogal wat bedrijven in deze industrie, waaronder de meest populaire: Iberostar, Philips, Dyson, Ergoprene. Veel mensen in deze industrie werken met dit specifieke type stands, en ik heb geprobeerd mijn hand op het bouwen van mijn eigen. Ik heb gezien hoe makkelijk het is om ze te maken, hoe ze eruit zien, en hoe ze werken, dus ik dacht dat het tijd was om ze te delen.

Als u meer wilt weten over de stands beschikbaar, check out mijn post over het onderwerp.

Op sociale media vind je mij onder de naam 'Mia' op Instagram, Twitter en Snapchat. Mijn interesse in de douchestoel was een paar jaar geleden aangewakkerd toen ik ontdekte dat douchestoelen waren niet alleen gebruikt om je gezicht te wassen, maar werden ook gebruikt voor het douchen in je kleren. Het was zo'n openbaring dat ik mijn blog douchestoel-vergelijkcentraal in 20 begon

De schoonheid van douchestoelen is dat ze relatief gemakkelijk schoon te maken, en u ze gebruiken voor verschillende toepassingen. Dus, u uw douchegordijn hangen in uw douche, gebruik het voor een dutje of slapen, gebruik het om je voeten schoon te maken na het douchen en zelfs gebruiken om je handen en gezicht te wassen. Als u een frequente douchedrager bent, u opgemerkt hebben dat het moeilijk is om uw kleren voor een douche uit te trekken. De meeste douchestoelen kunnen in één beweging van je lichaam worden afgehaald.