contacteer mij

Mia Maas

Contactformulier

Als u contact met mij wilt opnemen, u mij bereiken op [email protected].

In het verleden heb ik ook gewerkt bij het Gentse Huis voor Kinderen en Jeugddiensten van april 2003 tot mei 2006. Gedurende deze tijd heb ik gewerkt met meer dan 300 kinderen en jongeren tussen de 7 en 17 jaar die regelmatig bij ons thuis komen. Ik wil het personeel van dit huis en degenen die interesse hebben getoond in mijn werk bedanken en voor het bieden van een stabiele en zorgzame omgeving, waarin ze zich als jonge mensen kunnen ontwikkelen en kunnen genieten van het goede leven met hun gezin. In mei 2008 kreeg ik de kans om mijn voormalige collega's in Gent te bezoeken, die er hun levenswerk van hebben gemaakt om een zorgzame en veilige plek te bieden aan kinderen en jongeren die naar Gent komen.

Je vindt me in Amsterdam, waar mijn kantoor is gevestigd in de Nieuwe Nieuwe 10. Als je in Nederland bent en wilt praten, kom dan gerust naar de Nieuwe Nieuwe 10.Ik hoop dat je genoten hebt van deze blogpost. Deze blog post is mijn eerste post, en ik hoop echt dat het van nut zou zijn voor jou. Ik moet zeggen dat ik geen expert ben op het gebied van douchestoelen, dus neem gerust contact met me op als ik je kan helpen. Ik beantwoord graag uw vragen, maar in de tussentijd zal ik proberen om al uw vragen hier te beantwoorden. Dus als je vragen hebt die niet worden beantwoord in de blog, u contact met mij opnemen via e-mail op _. Ik hoop dat je snel weer op bezoek komt!

Luxe Wasserij Krukken De Luxury Laundry Stools (ook bekend als "Lux" krukken) zijn enkele van de meest bekende, beproefde en veelgebruikte luxe wasservice.

Onze openingstijden